Sociofobija.Lithuanianforum.net

Sveiki užsukę į Sociofobijos diskusijas! Jūs esate neprisijungę/neužsiregistravę, tad rekomenduojame tą padaryti dabar, nes registruoti nariai nemato reklamos bei turi daugiau galimybių! Smile

Join the forum, it's quick and easy

Sveiki užsukę į Sociofobijos diskusijas! Jūs esate neprisijungę/neužsiregistravę, tad rekomenduojame tą padaryti dabar, nes registruoti nariai nemato reklamos bei turi daugiau galimybių! Smile

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskusijos, patiriantiems sociofobiją

2 posters

Septynios priežastys, kodėl priešinamės tam ko norim, negaunam tada kada nori ir to ko norim

Lekonce
    Lekonce

Septynios priežastys, kodėl priešinamės tam ko norim, negaunam tada kada nori ir to ko norim Empty Septynios priežastys, kodėl priešinamės tam ko norim, negaunam tada kada nori ir to ko norim

Rašyti by Lekonce Pen. 07 20, 2012 7:15 am

- Antrinė nauda iš egzistuojančios problemos
    (jeigu aš rasiu darbą, teks eiti į jį, negalėsiu žiūrėti TV ištisą dieną)
    - Kitų svarbių asmenų įtaiga
    (mama sakė, kad nemoku gražiai piešti)
    - Psichotraumos patirtis
    ( kartą bandžiau, visiškas pravalas)
    - Dalių konfliktas
    (iš vienos pusės tai gerai, bet kažkas viduje sako, kad nepavyks)
    - „Budinčios frazės“ – kitaip ribojantys kalbos elementai
    („Aš pavargau“, „ man atsibodo“, „viskas užkniso“
    - Identifikacija su etalonu
    ( su kuo sutapsi, tuo ir pats tapsi)
    - Savęs baudimas
    ( aš nelaiminga, nes to nusipelniau)

.
    Tylenis

Septynios priežastys, kodėl priešinamės tam ko norim, negaunam tada kada nori ir to ko norim Empty Re: Septynios priežastys, kodėl priešinamės tam ko norim, negaunam tada kada nori ir to ko norim

Rašyti by Tylenis Pen. 07 20, 2012 8:31 pm

Visų šitų kombinacija pjauna Sad
    Visiškas pravalas Smile
    Lekonce
    Lekonce

Septynios priežastys, kodėl priešinamės tam ko norim, negaunam tada kada nori ir to ko norim Empty Re: Septynios priežastys, kodėl priešinamės tam ko norim, negaunam tada kada nori ir to ko norim

Rašyti by Lekonce Pen. 07 20, 2012 10:11 pm

Na, viską, ką vienaip ar kitaip esam savyje sukaupęs gali būti pakeista, tik reikia pradėti veikti sąmoningai veikti ir dirbta su savim. Problemos gali tapti sprendimu, kad ir kaip banaliai ši tiesa neskambėtų pačioje pradžioje,nes jokia terapija nepakeis pirmo žingsnio...

Sponsored content

Rašyti by Sponsored content

Dabar yra Sk. 11 24, 2024 12:23 am