Sociofobija.Lithuanianforum.net

Sveiki užsukę į Sociofobijos diskusijas! Jūs esate neprisijungę/neužsiregistravę, tad rekomenduojame tą padaryti dabar, nes registruoti nariai nemato reklamos bei turi daugiau galimybių! Smile

Join the forum, it's quick and easy

Sveiki užsukę į Sociofobijos diskusijas! Jūs esate neprisijungę/neužsiregistravę, tad rekomenduojame tą padaryti dabar, nes registruoti nariai nemato reklamos bei turi daugiau galimybių! Smile

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskusijos, patiriantiems sociofobiją

+2
Tylenis
MelaOi
6 posters

Sociofobija šeimoje

MelaOi
    MelaOi

Nes tai Gražu
    Sociofobija šeimoje Clearb10
    Female Pranešimai : 140

Sociofobija šeimoje Empty Sociofobija šeimoje

Rašyti by MelaOi Št. 03 16, 2013 3:56 pm

Tikriausiai teko girdėti kaip šeimoje lyginami vaikai tarpusavyje. O gal pažįstama situacija, kai esi lyginamas su kitu?
    Kalbant apie sociofobiją šeimoje, jei turite brolių ar seserų, esate tarpusavyje panašūs, nes jus jungia sociofobijos problema ir suprantate vienas kitą, todėl tai išgyvenate drauge ar esate visiškai skirtingi, ir savęs klausiate, kodėl aš šeimoje - sociofobas?

Apie mane, esame dvi seserys ir man vienai atiteko šioks toks sociofobės vaidmuo, todėl dažnai jaučiu spaudimą neatsilikti nuo sesers. Esame visiškos priešingybės.
    Tylenis

Sociofobija šeimoje Empty Re: Sociofobija šeimoje

Rašyti by Tylenis Št. 03 16, 2013 7:49 pm

Su broliu esam visiškai skirtingi. Keista kaip mes tokie skirtingi atsiradom. Jis turi daug gerų draugų ir į klubus pavaikšto, o aš leidžiu vakarus užsidaręs vienas. Jis turi žmoną, tuoj bus antras vaikas, o aš... Jis žodžio kišenėje neieško visada moka prasisukti. O aš elementaraus sakinio nesurezgu ir beveik visą laiką tyliu. Genetika turbūt šiuo atveju nesuveikė mums.
    Linum

puikios nuotaikos
    Male Pranešimai : 163
    Amžius : 35

Rašyti by Linum Št. 03 16, 2013 9:50 pm

As ir vienintelis kazkoks nevykelis seimoj Facepalm
    Monster
    Monster

Male Pranešimai : 1230

Rašyti by Monster Sk. 03 17, 2013 2:20 pm

As tai ne tik seimoj bet ir visoj giminej toks nevykelis, visi susirade antras puses, apsizenija, sveiki, karjieras kuria... Rolling Eyes
    beta
    beta

Female Pranešimai : 62

Rašyti by beta Sk. 05 26, 2013 8:26 pm

Mano šeimoje tai tėvai nėra kokie dideli ekstravertai, labiau uždari, šeimos žmonės. Nors mano mama tai tokia plėputė , kartais būna man gėda dėl to. Jaunesnis brolis tai visiškai mano priešingybė tiek išvaizda tiek charakteriu. Ir tai nėra gerai , nes jis toks agresyvokas, dažnai kabinėjasi prie žmonių. Tėvai tai pateisina ir sako, kad jis yra labai jautrus ir slepiasi po agresija. Didelio lyginimo nejaučiu. O kaip bus ateityje tai labi sunku pasakyti...
    Aisling
    Aisling

Nothing happens to me...
    galvojantis
    Female Pranešimai : 759

Rašyti by Aisling Pir. 05 27, 2013 12:13 am

Turiu keletą sesių.
    Mes visos, tiek ir išvaizda, tiek ir būdu esame skirtingos. Minimalių panašumų charakteriais turime viena su kita, bet paėmus visumą, tai galima sakyti, kad įkūnyjame visus keturis skirtingus charakterio tipus.
    Kad aplinkiniai mus lygintu... Na, netenka to girdėti.
    Pačiai, paauglystėje turbūt labiausiai kamavo jausmas, kad esu blogesnė, nei viena iš sesių, lyg man kažkas negerai būtu, nes nebuvau tokia kaip jinai - choleriška... Neturėjau krūvos draugų, nevaikščiojau ištisai po vakarėlius ir t.t. Nebuvau kompanijos siela... aplamai, be tėvų nebuvau kažkam labai reikalinga. Kankinausi ankščiau su tuom, kas esu. Kita sesė... ankščiau, paauglystėje ir t.t. to nemačiau, bet iš ties ji tuom panaši į mane - sociofobijos prasme. Nemačiau to joje ankščiau, bet pagal viską, visuomet tokia buvo. Bet tik toks tas mūsų panašumas, viskuom kitkuom, mes skirtingos visiškai.

Norėjau visko to, kokia yra ta choleriškoji sesė, nes skaitoma, kad tai normalu. Ypatingai paauglių tarpe. Jei nesi toks, galima sakyti tu savo bendraamžiams neegzistuoji.
    Bet tiesa sakant, iš tiesų, to nenoriu, būti tokia kaip ji. Jai ok tokiai būti, bet aš nenorėčiau.
    Ir pasiekimais nesilyginu.
    Bent jau kol kas.
    Nei viena iš mūsų neturi šeimos, nei viena nėra didelės karjeros padariusi.
    Arba mes visos looserės šituose dalykuose Razz arba pas mus tai dar ateity.
    Taip, šiek tiek pavydžiu, kad viena sesė turi savo būsta jau įsigyjusi. Bet... kas tas bet galėčiau vardyti, bet tai gautūsi per daug ir pernelyg viešinant detales apie mano seses.

Šiaip pati esu į tėvus abu labiausiai atsigimusi, nei kitos. Tėtis ankščiau, jaunystėje buvo toks... kaip čia gražiai išsireiškus... į hipizmą. Bet šiaip abu yra gan ramūs, gan uždari. Mama labiau gal už tėti... Dabar taip ramiai gyvena

Sponsored content

Rašyti by Sponsored content

Dabar yra Sk. 11 24, 2024 12:41 am