niekas šeštadieniais negalite? nejaugi visi dirbate savaitgalį?
+16
nesvarbu
Lina
Monster
Žiežula
liurbis
Dream
Fisk
kryptis
m&m
Samme
dmas
Knyaz Myshkin
Aisling
Zemciugas
Cookie
Firex
20 posters
Ieškau vilniečių
suo4444
- Post n°102
Re: Ieškau vilniečių
Aš naujas narys. Taip pat esu iš vilniaus. galit man rašyt. Ieškau draugų
škac- Pranešimai : 31
- Post n°103
Tai kaip sekasi ehm... organizuotis?:)
Aš labai mielai projektuočiausi į gruodį (tipinis bruožas atidėti kuo toliau...), nes lapkritis - darbais ir deadline'ais užgrūstas mėnuo.
Bet bijau, kad iki to laiko forumas visai numirs.:)) O kaip dėl idėjos bandyti keistis kontaktais? Bent vilniečiams, a?
Bent trys žmonės jau būtų pergalė. Kad ir pasivaikščioti ar kur pasisėdėti (pobūdis priklausytų nuo susirinkusiųjų amžiaus, matyt). O šiaip čia kažkas, kas rašė, yra teisi(-us) - svarbiausia išsijudinti pirmus kartus...
Aš labai mielai projektuočiausi į gruodį (tipinis bruožas atidėti kuo toliau...), nes lapkritis - darbais ir deadline'ais užgrūstas mėnuo.
Bet bijau, kad iki to laiko forumas visai numirs.:)) O kaip dėl idėjos bandyti keistis kontaktais? Bent vilniečiams, a?
Bent trys žmonės jau būtų pergalė. Kad ir pasivaikščioti ar kur pasisėdėti (pobūdis priklausytų nuo susirinkusiųjų amžiaus, matyt). O šiaip čia kažkas, kas rašė, yra teisi(-us) - svarbiausia išsijudinti pirmus kartus...
Medis- Pranešimai : 13
- Post n°104
Savaitė, mėnuo nėra tiek svarbu, svarbu kad būtų tie keli žmonės, man pvz. tinka šeštadieniai/sekmadieniai, kitomis dienomis negalėčiau nes ne iš pačio Vilniaus esu . Dėl kontaktų apsikeitimo irgi pritariu, tam net temą galima būtų sukurt.škac rašo:Tai kaip sekasi ehm... organizuotis?
Bet bijau, kad iki to laiko forumas visai numirs.) O kaip dėl idėjos bandyti keistis kontaktais? Bent vilniečiams, a?
Samme
- Post n°105
Galime ir asmeninėse žinutėse tais kontaktais apsikeist. Nėra nieko sunkaus,galbūt ir pavyks pabendravus susitikti.
anafoj
Amžius : 30
- Post n°106
man tie tarimaisi kažkaip be tikslo atrodo, nes galų gale nieko ir neįvyksta. paprasčiau, mano manymu, kad konkretus žmogus paskelbtų konkrečią datą ir vietą sukurdamas atskirą temą. visi ketinantys dalyvauti pasiskelbia, o jei tokių neatsiranda - susitikimas atšaukiamas
Aisling- Nothing happens to me...
- Post n°107
Jo, jo, nes tarėsi, tarėsi, tiek daug norinčiu prisitarė, o kai paskelbiau dieną
suo4444
- Post n°108
Aš vilnietis, gal bus kada nauju meetu?