P.s. niekad neesu kalbėjęs apie šią problemą ir rašyti čia keista, tuo labiau pasirašyti susitikimui. Anyway...here we go.
+16
nesvarbu
Lina
Monster
Žiežula
liurbis
Dream
Fisk
kryptis
m&m
Samme
dmas
Knyaz Myshkin
Aisling
Zemciugas
Cookie
Firex
20 posters
Ieškau vilniečių
m&m- Pranešimai : 104
- Post n°26
Re: Ieškau vilniečių
Sveiki visi, šiandien aptikau šį forumą ir rašau čia pirmą kartą. Mane irgi kankina šita sociofobija bet vistiek neprieštaraučiau susitikimui. Man tinka bet koks laikas praktiškai bet kokį savaitgalį, taip kad jei kas esat laisvi aš už. Beje mes būtume dviese, aš ir mano mergina(heh mes abudu tokie patys sociofobai).
P.s. niekad neesu kalbėjęs apie šią problemą ir rašyti čia keista, tuo labiau pasirašyti susitikimui. Anyway...here we go.
kryptis
- Post n°27
Įdomu būtų išgirsti kaip dviem sociofobams sekasi draugauti Šia tema esame daug diskutavę, bet niekada nepriėjome vieningos nuomonės.m&m rašo:Sveiki visi, šiandien aptikau šį forumą ir rašau čia pirmą kartą. Mane irgi kankina šita sociofobija bet vistiek neprieštaraučiau susitikimui. Man tinka bet koks laikas praktiškai bet kokį savaitgalį, taip kad jei kas esat laisvi aš už. Beje mes būtume dviese, aš ir mano mergina(heh mes abudu tokie patys sociofobai).
Samme
- Post n°28
Man irgi įdomu kaip du sociofobai gali draugauti.Abu nebendraujantys,nežinau kiek laiko bent jau man reiktų priprast prie žmogaus,kad jo nebijot.
- Post n°29
Mes turim ilgą ir lėtą pratinimosi istoriją , mažais žingsniukais pratom ir pripratom. Taip pat manau yra skirtingų šitos fobijos laipsnių, vieni didesni sociofobai kiti mažesni, tiktai nežinau kuriai mes priklausom
Fisk- Pranešimai : 99
- Post n°30
Sociofobai sėkmingai gali bendrauti ir su sociofobais, ir su tokiais nesančiais. Tiesiog sociofobija priklauso nuo daugybės faktorių, todėl natūralu, jog žmonių kiekis, kurie patenkina tuos faktorius ne itin didelėje šalyje (tarkime, kad tai Lietuva) nėra ypatingai didelis.
Samme
- Post n°31
Na kažkaip susipažinti juk reikia. nebent būna kiti internetu susidraugauja ir nusprendžia susitikti,va tada tai sunku. Prieiti,pažiūrėti į akis vienas kitam ir be to,kažką šnekėti irgi reikia. Oj daug nervų išnaudočiau..
Dream
Amžius : 37
- Post n°32
O kokie tie lengvesni susipažinimo būdai? Man taip pat internetu atrodo per sudėtinga.
Samme
- Post n°33
Susirašinėji kokiam nors socialiniam tinkle,gi rašyti netaip baisu. Susidraugauji,o kai reikia susitikt atsiranda problemų.
liurbis- Pranešimai : 28
- Post n°34
Darom meet,reikia kazkaip persilauzti ir susitikt su tokiom pat pronlemom zmonemis,pabodo jau ieskot priezasciu niekur neeit :/
Samme
- Post n°35
reikia nemokamą grupinę terapiją pasidaryt. patiems.
Firex
Amžius : 34
- Post n°36
Kas uz grupine terapija 5dieni?
Samme
- Post n°38
penktadienis mano užimčiausia diena. todėl dėl penktadienio labai abejoju.
Beja,gal kas eis šeštadienį į Vilniaus fejeriją 19h?
Beja,gal kas eis šeštadienį į Vilniaus fejeriją 19h?
Aisling- Nothing happens to me...
- Post n°39
Nea, kažkaip netraukia, nei grupinė terapija (jei čia ant rimtųjų ne tiesiog meet'o nori žmonės, o mėgint terapinius užsiemimus ar ką), nei tą fejeriją kažkaip nelabai... Ar tokia nuotaika tiesiog... O ir krepšinis dar bus gal tuo metu.... Jei iki finalo vyrai iškops.
Samme
- Post n°40
Ech,būna man dažnai kai nieko nesinori,nes žinau kaip gali baigtis. Bet gi kada nors reiks susiimt.
Firex
- Post n°41
Tai kas ka siulot? Ryt poryt?
Firex
- Post n°42
Jap kartais tenka eiti pries savo valia, bet gal nuo to bus tik geriau Teko Dariaus Razausko paskaitu klausytis, tai supratau, kad protas iš prigimties yra tingus dalykas. Tarkim mums patinka svajoti, galvoti ka kaip darysim, bet kai atena laikas veikti daznai atsiranda abejones, tarkim bijau eiti kazkur arba nera laiko, nera aplinkybiu ir pns. Taigi svarbu prota paskatinti veikti ir kartais daryti tai kuo abejojate ar ko isvis nesinoriSamme rašo:Ech,būna man dažnai kai nieko nesinori,nes žinau kaip gali baigtis. Bet gi kada nors reiks susiimt.
- Post n°43
Na, grupinės terapijos tai jau smarkiai prieš mano valią būtu, kaip ir ta fejerija. Nesakau, kad sakyčiau 'ne' paprastam meet'ui, bet turbūt ne šį savaitgalį ne tik dėl galimo kašio (glaimybė kuri paaiškės už poros valandų), bet ir sergu, bet norisi labai pasitaisyti iki kitos savaitės.
- Post n°44
O mes ir susipažinom internete, vienam tokiam žaidime, tai po ilgo bendravimo tik internetu buvo pirmas pasimatymas
Šį savaitgalį ir aš negaliu, reikia gydytis peršalimą, o kitą tai manau mielai.
Šį savaitgalį ir aš negaliu, reikia gydytis peršalimą, o kitą tai manau mielai.
Samme
- Post n°45
Visi taip serga šiuo metu. Pastebėjau,kad kas antram sloga.Kaip ir mane labai kankina.Ji bent jau nukreipia mintis nuo nerimo,bet labai mažai nukreipia.
- Post n°46
Galvojau gal pasitaisysiu per naktį, bet dabar tik dar blogiau jaučiuosi, tad tikra jokiu būdu niekur... Jėgų buvo sukaupta tik pašūkavimui ir pasinervinimui šiandieninės rungtynėms, ir dabar vėl išsunkta, kaulus maudžia... Nekenčiu kaip taip būna... šiaip taip retai sergu... Bet čia man rodos visai ne į temą jaų Tik kad dūra galvojau, kad finalai šeštadienį, pasirodo ne ....
Firex
- Post n°47
Gerai, kad as jauciuosi sveikas Niekas manes taip greit neimaSamme rašo:Visi taip serga šiuo metu. Pastebėjau,kad kas antram sloga.Kaip ir mane labai kankina.Ji bent jau nukreipia mintis nuo nerimo,bet labai mažai nukreipia.
Samme
- Post n°48
Aš irgi retai sergu,tik vat sloga nenori manęs taip greitai paleisti,jei sugalvoja pačiupti,pakankinti.
Žiežula
- Post n°49
norėčiau ir aš į susitikimą.. tik bėda, nemoku nei jokių boulingų, nei biliardų žaisti ir dar niekad nebuvau meet'e
Monster
- Post n°50
Turbut dauguma sociofobu taippat nemoka, nes abejoju kad eitu i tokias vietas savo malonumui, na nebent nusiveda kas...Žiežula rašo:norėčiau ir aš į susitikimą.. tik bėda, nemoku nei jokių boulingų, nei biliardų žaisti ir dar niekad nebuvau meet'e
Manau ivardijai problema del ko meetai tokie nesekmingi cia, kiek pastebejau veikla dazniausiai buna koks boulingas ar kavine. Tie kurie apsiima organizuoti drasesni, tai jiems kavine neproblema, taciau kitiems jau vien susitikimas stresas, o dar eiti i boulinga ar kavine tai cia taip sakant over the top jiem ir zmones nusprendzia i meeta neiti. Kodel negalima per meeta tiesiog po miesta pavaikscioti kur ramesne vieta?