+2
kryptis
0felija
6 posters
Susitikimas Vilniuje gruodžio 10 d.
0felija
Amžius : 35
- Post n°1
Susitikimas Vilniuje gruodžio 10 d.
Vieta Katedros aikštė, prie laikrodžio 13:00
Svečias- Svečias
50% kad busiu, nes labai judri diena nusimato. o siaip kokia veikla butu galima uzsiimt?
0felija
na yra toks žaidimas visi sugalvoja kokį filmų, pasakų ar pan personaža užrašo ant kortelių jų pavadinimą sumeta į krųvą išsitraukia vieną ji prilipinama žmogui ant kaktos visi sėda ratu ir paeiliui klausinėja apie tai kas galėtų identifikuoti kokiu personažu tapo, laimi tie kurie pirmi atspėja kuom yra
prisistatant pasakyti ka mėgzti, darai geriau nei kiti pvz. tinka net pasakyti
myliu labai ta ir ta - pasiūlymas. Laukiami ir norinčų dalyvauti pasiūlymai, ir netik dėl veiklos bet laiko, vietos
prisistatant pasakyti ka mėgzti, darai geriau nei kiti pvz. tinka net pasakyti
myliu labai ta ir ta - pasiūlymas. Laukiami ir norinčų dalyvauti pasiūlymai, ir netik dėl veiklos bet laiko, vietos
kryptis
na jei atvarau aš, tai mes būsim 3 arba 2. mažokai.. O šį žaidimą geriau žaisti kai daugiau žmonių.
exotica- Pranešimai : 26
Ateisiu.
Clamoadt- Svečias
Sveiki:) Aš šiek tiek "užlūžau" su savo mokslais ir rūpesčiais dėl mokslų ,bet ateisiu. Katedros aikštėj galėtume riedlentėm pasivažinėt ar gaudynes pažaist - erdvės daug tam tinkamos Dar galvoju dėl laiko,ar niekam nesinorėtų anksčiau?
Aš galiu ir keliomis valandomis anksčiau, tai siūlyk konkretų laiką, gal ir kiti pasirašys, ir dar riedlenčių atsineš
0felija
Aš irgi galiu anksčiau. Su riedlentėm per šalta. Geriau kur karštų gėrimų einam gerti . Jei sutinkat siūlykit vietas. Auloje buvo faina bet brangoka
Svečias- Svečias
as nezinau vietu, nes praktiskai niekur nesilankau ai bet greiciausiai ir siaip nespesiu i myta :/
0felija
- Post n°10
Re: Susitikimas Vilniuje gruodžio 10 d.
Aišku Čiliakas banalu, bet kažkokį faina nealkoholinį karštą mojito ten gėriau su drauge praėjusią savaitę. Su kuponu jis kainuoja pigiau. Dar ta draugė rekomendavo Kibi Inn saldėsių kavinukę vilniaus gatvėj . O jei kokią vienuoliktą ryte Yulus, visitiek nespėsi?
Svečias- Svečias
- Post n°11
manau kad ne, teks motina perkraustinet is vieno ofiso i kita nu jei netycia iseis, tai butinai pasirodysiu
0felija
- Post n°12
Beje dar vienas slapukas lyg ir ateis
0felija
- Post n°14
Įsiregistravęs
MoonShine
- Post n°15
labai jau jūs ankstyvi... man tai naktį būtų drąsiau
Mari
- Post n°16
nakti tai cia visiem manau nakti geriua ;DDDDDDDDDDD O gal ir tu MoonShine varysi, nes as ir galvoju, gal pavyktu sudalyvaut, nes penktadieni tikiuosi vln but, o gal ir sestadieni gal.
MoonShine
- Post n°17
nu, nu... idomiai cia.. tik kad jie sekmadieni sumaste suorganizuot. O jiegu taip persigalvotu bent jau i sestadieni? Ka Vilnius galvoja tokiu klausimu?
MoonShine
- Post n°18
O, blemba, turbūt reik gert mažiau, čia gi šeštadienį veiksmas vyks tai tada visai kitas reikalas. Gal kas dar iš Kauno? Akcija - bilietas namo for free!*
* Yra papildomų sąlygų. Ištekliai riboti, tad registruotis per forumo asmeninius pranešimus.
* Yra papildomų sąlygų. Ištekliai riboti, tad registruotis per forumo asmeninius pranešimus.
Clamoadt- Svečias
- Post n°19
Atsiprašau, vis dėlto nebūsiu, pernelyg daug turiu padaryti dėl studijų, kad pasiekčiau sesiją be skolų. Smagiai pasibūkite.
Svečias- Svečias
- Post n°20
as galeciau ~10h nebent, bet ytariu, kad visi geriau pamiegosit
- Post n°21
Aš atsikelčiau
- Post n°22
Ar kažkas dar buvote atėję?
Mes palaukėme kitų forumo narių 15 minučių, bet taip ir nesulaukėme.
Jaukiai pasisėdėjome mieloje kavinėje, man buvo malonu pasimatyti. Ačiū tau, Ofelija! Iki kitų kartų
Mes palaukėme kitų forumo narių 15 minučių, bet taip ir nesulaukėme.
Jaukiai pasisėdėjome mieloje kavinėje, man buvo malonu pasimatyti. Ačiū tau, Ofelija! Iki kitų kartų
MoonShine
- Post n°23
buvau... mačiau kažką su "plakatu", bet dėl kurioziškos situacijos teisingai pasimatyt nepavyko
gerai, kad vėl pakartot bus galima
P.S. sorry jei kas laukėt, nuvyliau ir panašiai
P.P.S. gal kas turit vaistų nuo sąžinės graužaties
gerai, kad vėl pakartot bus galima
P.S. sorry jei kas laukėt, nuvyliau ir panašiai
P.P.S. gal kas turit vaistų nuo sąžinės graužaties
Paskutinį kartą redagavo MoonShine, Kv. 12 15, 2011 6:39 pm. Redaguota 1 kartą
Svečias- Svečias
- Post n°24
jei netingit, papasakokit kaip sekesi susitikimas. man deja, kaip ir minejau, teko stalus ir spintas tampyt gaila aisku
0felija
- Post n°25
Na atvykau 12:58 prie Katedros, prie laikrodžio, nespėjau apsidairyt kai pasirodė Exotica. Daugiau atėjusių nebuvo matyt. Pasidarėm užrašą "Susitikimas S-obija", parodėm aplink esantiems jie purtė galvas, kad niekaip nesusiję. Taip ir 13:15 atėjo, tada patraukėm į kavinukę kibin inn vilniaus gatvėje nusipirkom arbatos, naminės giros ir varškės tinginį, kol visa tai dorojom smagiai pašnekėjom. Tada patraukėm į Gedimino prospektą kur išsiskyrėm iki kito karto