Sveiki norėjau pasidalint įdėja. Dėl sunkmečio kilo gaminimo namuose bumas: išpopuliarėjo maisto tinklaraščiai, knygynus užpildė kulinarinių knygų tvanas, televizijon grįžo kulinarinės laidos. Kažkur visam šitam šurmulį gimė namų restorano įdėja, kai žmonės besidomintys maisto gamyba ir joje pažengę, pradėjo organizuoti savo gaminto maisto vakarėlius į kuriuos paslapčia kviesdavo fellow foodies... Tai va gal organizuojam kokį suneštinio namie gaminto maisto vakarėlį,. arba jo gaminimo, trumpai tariant galima prigalvot įvairių versijų. Problemos: plotas, maisto produktai, kiekvieno skonis ir pan. Prisipažinsiu mėgstu gamint, ypač ką neįprasto. Mielai suorganizuočiau pirmą tokį vakarėlį, bet mano plotas under construction. Tai tiek
3 posters
Dinner party
0felija
Amžius : 35
- Post n°1
Dinner party
oryktis- Pranešimai : 381
- Post n°3
Re: Dinner party
Patinka pasisėdėjimai "plote", daug jaukiau Tik problema, kad ne pas visus tas plotas yra ir, turbūt, ne visi pasiryžę kviesti pas save į namus nepažįstamus žmones.
Bet dėl maisto, tai aš esu tiesiog bėda Labai daug ko nevalgau, patiriu stresą kas kartą, kai reikia išsirinkti ką nors valgyti Jei bus gaminamas koks nors maistas, tai apuostysiu kiekvieną ingredientą ir, kilus menkiausiam įtarimui, nieko nevalgysiu
Vienu žodžiu, Orykčio kviesti nerekomenduoju nebent jei jums nebus jokių nesmagumų, jei aš nevalgysiu.
Bet dėl maisto, tai aš esu tiesiog bėda Labai daug ko nevalgau, patiriu stresą kas kartą, kai reikia išsirinkti ką nors valgyti Jei bus gaminamas koks nors maistas, tai apuostysiu kiekvieną ingredientą ir, kilus menkiausiam įtarimui, nieko nevalgysiu
Vienu žodžiu, Orykčio kviesti nerekomenduoju nebent jei jums nebus jokių nesmagumų, jei aš nevalgysiu.
exotica- Pranešimai : 26
- Post n°4
Ofelija, tavo idėja puiki, pasirašau! Tik kad ploto negaliu pasiūlyti... Jei iki vasaros jo nesurasim, galėsim iškylauti gamtoje, tada tai ploto nepritrūksim
Svečias- Svečias
- Post n°5
ideja nebloga, bet itariu, kad neytin drasu butu tokiam partyje sudalyvaut
0felija
Amžius : 35
- Post n°6
Orykčio problema sprendžiama taip: jis pagamina ką galėtų valgyti pats. Jei nemoki googlink maisto tinklaraščius, jie mano mokytojai, nes visas subtilybes aprašo, o ne tėškia receptą, kuris suprantamas vien profui. Geriausia jei turi mėgstamą patiekalą ir moki anglų googlink best... , visa eilė puikių straipsnių šia tema The Guardian yra . Juliau toks vakarėlis šiaip ar taip būtų intymus iš trijų mano lankytų susitikimų susirinkusių maksimumas keturi. Gerai būtų juose lankytis,nes susiorganizuotume tarp tų kuriuos pažįstame...
exotica- Pranešimai : 26
- Post n°7
Aš dar manau, kad maisto gaminimas būtų bendra veikla, o kai yra ką veikti, dėmesys nukrypsta nuo nerimo ir nebekelia žymaus diskomforto. Sakyčiau, tai visai saugus bendravimo būdas.