by falco Pir. 06 23, 2014 2:52 pm
Ačiū už nuorodas
Dėl to straipsnio apie vaikus, tai kiekvienas turime savo nuomonę. Kažkam šeima gal tikrai yra kažkas tokio sukaustančio, tačiau tą patį juk būtų galima pasakyti apie daugelį dalykų šiam pasaulyje. Susiradai darbą - vadinasi būsi "įkalintas" 5 dienas per savaitę ir turėsi tik vieną mėnesį atstogų. Nusipirkai butą ar automobilį - turėsi skirti laiko šių daiktų priežiūrai ir būsi vienaip ar kitaip prie jų pririštas. Turi draugę(-ą) - neši ne tik savo, bet ir jos(-o) problemas.
Tačiau mano supratimu gyvenime nieko nėra vien tik juodo ar balto. Laiko skyrimas kažkam kitam, o ne vien sau, nėra laimės atsisakymas. Atvirkščiai, daugelis psichologinių tyrimų patvirtino, kad dėmesio skyrimas artimam žmogui (kas tai bebūtų: draugas, antra pusė ar vaikas) suteikia daugiau laimės nei dėmesio skyrimas tik sau. Gerbiu kiekvieno teisę apsispręsti, bet panašūs straipsniai tikrai nepakeis mano nuomonės šiuo klausimu
O tą šokoladinį desertą reiks kada pabandyti pasidaryti. Man, kaip užkietėjusiam smaližiui visada įdomu paragauti ko nors saldaus ir taip pasisaldinti gyvenimą
P.S: Pats susitikimas buvo tikrai šaunus, net nepastebėjau kaip greitai prabėgo laikas ir jau atėjo 23h