+4
TheBlueSun
niekas
skaitmuo
saulės kirminėlis
8 posters
Kaunas
saulės kirminėlis- Pranešimai : 7
- Post n°1
Kaunas
Sveiki. Gal atsirastų norinčių susitikti pabendrauti Kaune?
niekas
- Post n°3
Re: Kaunas
Aš irgi noriu. Nors šiuo metu abejoju, bet čia jau savijautos reikalas.. O Dieve, su kažkuo nepažįstamu sisitikt baisiau nei baisu . Bet būtų gerai
TheBlueSun
Amžius : 36
- Post n°4
Aš irgi mąstau greitu metu bandyt suplanuot meetą vėl Kaune, tik norėjosi pasižiūrėt pradžiai, ar būtų eisiančių į jį, kiek žinau, pora vilniečių anksčiau į Kauno meetus dar atvykdavo, gal vėl prisijungtų? O šiaip iš tų vadinamųjų 'senbūvių' tai ne kažkas gal liko, į susitikimus beeinančių, bet gal ir klystu, o ir nauji veidai galėtų ta proga pasirodyt irgi
- Post n°5
O, smagu, kad atsirado norinčių. Palaukim, gal dar kas atsilieps. Dėl datos siūlyčiau kitą savaitgalį. Ką manot? O man ir pačiai bus baisu susitikti.
TheBlueSun
- Post n°6
Galim bandyt kitą savaitgalį, kada geriau nžn, ar penktad. vakare, ar šeštad./sekmad. popiet. Reik šitą dalyką per šian-rytoj man rodos nuspręst, nes po to, jei nebus koknkrečios datos ir vietos prieš kelias dienas iki meeto, tai nieks ir neišsijudins, iš patirties žinomas dalykas, ir nuo savęs tą patį galiu patvirtint
N0valife- Pranešimai : 3
- Post n°7
O kur galvojat susitikt ir eit pabūt? Niekada nebuvau meete pas Jus, tai nežinau kaip įprasta. Ir jei visgi išdrįsčiau, tai labiau balsuoju už savaitgalį po pietų ar apie pietus.
TheBlueSun
- Post n°8
Tai gal šeštad. apie kokią antrą-trečią, ką mano saulės kirminėlis?
O eit matyt pagal orą būtų galima arba pavaikščiot, arba užsukt į kokią nors kavinę pvz.
Susitikt gal centre paprasčiausiai, anksčiau prie žilinsko dailės galerijos 'nuogaliaus', pamenu, susitikdavom.
O eit matyt pagal orą būtų galima arba pavaikščiot, arba užsukt į kokią nors kavinę pvz.
Susitikt gal centre paprasčiausiai, anksčiau prie žilinsko dailės galerijos 'nuogaliaus', pamenu, susitikdavom.
k4utumn- Pranešimai : 16
Amžius : 25
- Post n°9
Norečiau ateit į meetą, tik nežinau ar pavyks šį savaitgalį.
- Post n°10
Tai galim šeštadienį (04 30) apie 15 val. prie Žilinsko galerijos nuogaliaus. O dėl kavinių, gal galėtumėt atsinešt idėjų, kur nueiti? Nes pati nesu kavinių žinovė, bet aišku pagalvosiu ką nors.
TheBlueSun
- Post n°11
Dėl kavinių galima random pagalvot, bet pagal orą turbūt mus matyt, kiek toli bus noro jų ieškot, nes senamiesty gal jų daugiau, o akropoly viduj irgi, bet su savotiška atmosfera.
Tai tinkamės
Taip spėju, saulės kirminėlis pasiūlys savo tel. nr. pateikt privačiomis žinutėmis tiems, kam reikia. Maniškio irgi galit nežinantieji tokiu būdu prašyti
Bandom tada taip planuot, ir tariamės gal laukt vėluojančių 15 min., o vėliau norintiems prisijungti, reiktų kreiptis į mane ar saulės kirminėlis asmeniškai.
Tai tinkamės
šeštadienį, balandžio 30 d. 15 val.
prie žilinsko galerijos aikštės šono
, netoli nuogaliaus skulptūros?Taip spėju, saulės kirminėlis pasiūlys savo tel. nr. pateikt privačiomis žinutėmis tiems, kam reikia. Maniškio irgi galit nežinantieji tokiu būdu prašyti
Bandom tada taip planuot, ir tariamės gal laukt vėluojančių 15 min., o vėliau norintiems prisijungti, reiktų kreiptis į mane ar saulės kirminėlis asmeniškai.
Paskutinį kartą redagavo TheBlueSun, Tr. 04 27, 2016 1:43 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
TheBlueSun
- Post n°12
P. S.
Jeigu viskas tinka, ką pasiūliau, gal būtų neblogai ir pirmoje žinutėje paredagavus tą pačią išryškintą info pakartot; arba kitokią, jei norisi ką nors temos autorei pakeisti
P. S. 2
Kol temos autorė nepaprieštaravo ar nepasiūlė kitaip, bandau kviest laikyt mano aukščiau pasiūlytą (išryškintą) informaciją oficialią susitikimo data ir vieta
Jeigu viskas tinka, ką pasiūliau, gal būtų neblogai ir pirmoje žinutėje paredagavus tą pačią išryškintą info pakartot; arba kitokią, jei norisi ką nors temos autorei pakeisti
P. S. 2
Kol temos autorė nepaprieštaravo ar nepasiūlė kitaip, bandau kviest laikyt mano aukščiau pasiūlytą (išryškintą) informaciją oficialią susitikimo data ir vieta
Vilkas_Pilkas_truputį_1
Amžius : 32
- Post n°13
Darykit kas nors meeta
skaitmuo
Amžius : 35
- Post n°15
Darykit.. O jau patys iniciatyvos imtis, aišku, nesiruošiat..
Vilkas_Pilkas_truputį_1
Amžius : 32
- Post n°16
Bijauskaitmuo rašo:Darykit.. O jau patys iniciatyvos imtis, aišku, nesiruošiat..
skaitmuo
- Post n°18
Galiu pasiūlyti susitikti šį savaitgalį. Šeštadienį ar sekmadienį - kaip patogiau.
skaitmuo
- Post n°20
Tad šeštadienį, 14 val., muzikinio teatro sodelyje jūsų lauksiu.
Tu, Vilke, ateisi?
Tu, Vilke, ateisi?
niekas
- Post n°21
Visad beveik, kiek buvo organizuojama, man netiko laikas
skaitmuo
- Post n°23
O kada tau tinka, Nieke? Galima tą laiką pakoreguoti. Parašiau kaip man patogiau.
niekas
- Post n°24
Nežinau jau net. Gal išvis sekmadienį man geriau. Tik, kad dabar ta vykstanti mugė laisvės alėjoj ir minios žmonių... Kaip atpažinsit vieni kitus?
skaitmuo
- Post n°25
Apie mugę, tiesą sakant, nežinojau Tik nemanau, kad tai problema. Kas planuoja ateiti, teparašo man asmeninę žinutę - duosiu telefono nr., susisieksime.
Sekmadienį taip pat turėčiau laiko
Sekmadienį taip pat turėčiau laiko