+5
Linasl
Zetsu
tomukas
Dream
emilija
9 posters
susitikim rytoj Kaunas
emilija- Pranešimai : 41
- Post n°1
susitikim rytoj Kaunas
sveiki. susitinkam? kokia 12 val? galim prie p.c. Savas, galim centre, kam kur patogiau?
Dream
Amžius : 37
- Post n°2
Re: susitikim rytoj Kaunas
Galbūt ateisiu. Tik būtų neblogai jei dar kas nors prisijungtų, nes bijau, kad iš manęs vieno ne kokia kompanija būtų.
O dėl vietos, man truputį patogiau centre, bet tinka ir Savas.
O dėl vietos, man truputį patogiau centre, bet tinka ir Savas.
- Post n°3
matau nlb kas nori, po svenciu atsisvente visi:) ok, dream, galim tartis prie savo:)
tomukas
Amžius : 32
- Post n°4
labas as ir noreciau susitikt bet bijau o jus irgi bijote bendrauti ?
- Post n°5
bijau ir as. bet baime nugaleti yra tik vienas imanomas budas- bendrauti:)
tomukas
- Post n°6
o kiek tau metu ?
- Post n°7
25. taigi susitinkam su dream 12 val prie savas pagrindinio iejimo, arciau savanoriu pr. prisijunk ir tu. busiu apsirengus ruda striuke
Zetsu
- Post n°8
Norėtųsi ir man atvykti, bet kai gyvenu ne mieste, tai su transportu man tragiška padėtis. Tai yra savaitgaliais.
Jei būtų laikas 13 val. tai atvykčiau, nes ant 12 man visiškai nebūtų šanso atvykti (gal būtų galima koreguoti laiką, bet jau toks žmogus, kad imu nuspręsti ant paskutinės minutės).
Jei būtų laikas 13 val. tai atvykčiau, nes ant 12 man visiškai nebūtų šanso atvykti (gal būtų galima koreguoti laiką, bet jau toks žmogus, kad imu nuspręsti ant paskutinės minutės).
Paskutinį kartą redagavo Jisatsu, Sk. 01 08, 2012 11:17 am. Redaguota 2 kartus(ų)
tomukas
- Post n°9
tai cia prie kauno kino teatro ?
- Post n°10
taip. jisatsu, atvyk ir 13 val.
Zetsu
- Post n°11
Jei spėsiu į autobusa, tai atvyksiu, dėl visą pikto į pm nr parašykit
Į autobusą sugebėjau spėti, bet taip ir negavau numerio, dėl ko kėlė man didžiulių problemų. Nors ir beprasmiškas buvo man važiavimas, bet bent jau ištrūkau iš namų ir prasivaikščiojau. Taip tai iš namų nelendu ir niekada sekmadieniais nevažinėju į miestą.
Šiaip būtų gerai, kad pagal pageidautinus reikalavimus skelbtų tuos susitikimus. Taip pat jei jau žmogus nori surengti susitikimus nepakenktų kontaktai. Nei nurodyta konkreti vieta vėluojantiems ar norintiems susitikti. Beto stebėjausi, kad transportas savaitgaliais sudėtingai žiaurus iki savo(dauguma nevažiuoja savaitgaliais, o ypač tie, kurie tinkamiausi). Todėl ateityje tegu būna centre. Aš kaip retai važinėju iki ten tos vietos, tai visiškai nežinojau pro kur iki kur ir pan. važinėja transportai. Sugaišau laiko, tad kiek šiek tiek vėlavau, o ne ant 13val. atvykau, bet kiek į laiką žiūrėjau, tai buvau po 13.07val.
Kaip bebūtų, daugiau nevyksiu jei kas nors kitas organizuos susitikimus. Jei vyksiu, tai kai organizuos TheBlueSun, nes su ja nėra jokių problemų. Kiek pamenu, tai buvo ne vienas atvejis dėl daug vėlesnio laiko atvykimo, bent jau žmogus duoda kontaktus.
Į autobusą sugebėjau spėti, bet taip ir negavau numerio, dėl ko kėlė man didžiulių problemų. Nors ir beprasmiškas buvo man važiavimas, bet bent jau ištrūkau iš namų ir prasivaikščiojau. Taip tai iš namų nelendu ir niekada sekmadieniais nevažinėju į miestą.
Šiaip būtų gerai, kad pagal pageidautinus reikalavimus skelbtų tuos susitikimus. Taip pat jei jau žmogus nori surengti susitikimus nepakenktų kontaktai. Nei nurodyta konkreti vieta vėluojantiems ar norintiems susitikti. Beto stebėjausi, kad transportas savaitgaliais sudėtingai žiaurus iki savo(dauguma nevažiuoja savaitgaliais, o ypač tie, kurie tinkamiausi). Todėl ateityje tegu būna centre. Aš kaip retai važinėju iki ten tos vietos, tai visiškai nežinojau pro kur iki kur ir pan. važinėja transportai. Sugaišau laiko, tad kiek šiek tiek vėlavau, o ne ant 13val. atvykau, bet kiek į laiką žiūrėjau, tai buvau po 13.07val.
Kaip bebūtų, daugiau nevyksiu jei kas nors kitas organizuos susitikimus. Jei vyksiu, tai kai organizuos TheBlueSun, nes su ja nėra jokių problemų. Kiek pamenu, tai buvo ne vienas atvejis dėl daug vėlesnio laiko atvykimo, bent jau žmogus duoda kontaktus.
Linasl- Pranešimai : 42
- Post n°12
Gal yra norinciu ateinanti treciadieni ar ketvirtadieni sustikti kaune ? Siulyciau ryta nuo kokios 10 h
oryktis- Pranešimai : 381
- Post n°13
Kodėl jūs visi susitikinėjate rytais? Kai kurie žmonės miega arba dirba juk
- Post n°14
Man vakarais su autobusais ne kas
raindrop
- Post n°15
noreciau treciadieni po pietu
- Post n°16
ir rytais ir vakarais nera norinciu lb, kai reik susitikt:D as manau, kad ekspromtu(tikiuos gerai parasiau) visada viskas gerai iseina. gal kas norit i karaoke antradienio vakara?
- Post n°17
noriu susitikt su kuo nors
raindrop
- Post n°18
tai tinkames
- Post n°19
treciadieni ar ketvirtadieni is ryto kaune?
niekas
- Post n°20
kokie drąsūs
raindrop
- Post n°21
rytoj galiu pirmoj dienos pusej
raindrop
- Post n°23
11h-13h gal tiksliau