+9
0felija
raindrop
Aisling
oryktis
lialialia
tangeni
kryptis
niekas
Laurynas
13 posters
VILNIUS, kad ir dabar
Svečias- Svečias
- Post n°26
Re: VILNIUS, kad ir dabar
geras poziuris Aisling. pats dabar tokia programa bandau vystyti bet jau po truputi klausiu saves, kiek ilgai dar tempsiu
Aisling- Nothing happens to me...
- Post n°27
Čia kuris mano požiūris ?
Tai kas už bendrą meet'ą?
Bet tam turbūt naują temą reik kurt, bet ir rodos neseniai kažkas mėgino kurti Vilniuje meet'ą, kiek pamenu, tai sakė, kad du žmonės pasirodė...
Tai kas už bendrą meet'ą?
Bet tam turbūt naują temą reik kurt, bet ir rodos neseniai kažkas mėgino kurti Vilniuje meet'ą, kiek pamenu, tai sakė, kad du žmonės pasirodė...
Svečias- Svečias
- Post n°29
Aisling rašo:Aš tai nusprendžiau dar neemigruoti ir po mokslų vis dėlto grįžti į Lietuvą, mėginti kažką tenais pradžione... emigruoti galėsiu bet kada, o sugrįžti po daug metų, tai būtu labai sunku.
Bet čia truputį ne į temą aš
apie sita poziuri
0felija
Amžius : 35
- Post n°30
Aš čia vis bandau pastumti vilniečius pabendrauti. Mano slapyvardis Ofelija Aisling, nes jaučiausi kaip šita herojė kai kūriau slapyvardį. Dabar tikiuosi, kad nesu į ją niekuo panaši. Ji vienintelė man atrodė, sakykim, kilni Hamlete, bet dabar galvoju, kad ją kurdamas autorius nepersistengė, tiesiog nusirašė, vieno žymaus graikų dykinėtojo apibrėžtą,katalikų dykinėtojų praplėtotą moters stereotipą. Mama mane šaukia Viktorija. Kalbėjom apie Šerloką. Įprasminau, susisteminau, pristačiau save kaip mokėjau neįprasčiau, dar plius emocija, kuri pasireikš šitą paskaičius - rodaus sudirginau atmintį visaip kaip reikia, ai dar kartojimas: organizuoju susitikimus Vilniuje, Ofelija-> Viktorija. Atsiminsi ?
- Post n°31
Ee.... ar aš čia per daug išgėriau, ar kas.... nelabai supratau
kryptis
- Post n°32
Aisling rašo:Aš tai nusprendžiau dar neemigruoti ir po mokslų vis dėlto grįžti į Lietuvą, mėginti kažką tenais pradžione... emigruoti galėsiu bet kada, o sugrįžti po daug metų, tai būtu labai sunku.
Bet čia truputį ne į temą aš
gal planuoji žurnalistės ar kažkokio panašaus darbo ieškotis?
- Post n°33
Kažką panašaus turbūt mėginsiu...
kryptis
- Post n°34
turiu tokią idėją, bet gal ne forume ją gvildent
Monster
- Post n°35
Butu gerai kad kas galetu nupirkti man zurnala "Valstybe" geguzes numeri, atiduociau tuos 7lt kai butu meetas. Arba galetumem eiti kartu i parduotuve. Ir dar butu gerai Vingio parka apziureti.
Svečias- Svečias
- Post n°36
deja as vengiu eit i meetus su nepazystamais zmonem
lialialia- Pranešimai : 367
- Post n°37
Tu jį jau kažkiek žinai
Monster
- Post n°38
yulus rašo:deja as vengiu eit i meetus su nepazystamais zmonem
Ta prasme apie mane tu cia? As ir su pazystamais vengiu, bet reikalu susikaupe ir dar kazkaip geresne nuotaika siuo metu tai sakau butu galima ir meeta tuo paciu padaryti nes daug tokiu situaciju bus kaip fotografavimasis prie autobusu stoteles, pats vienas to nedaryciu nes per daug kvailai jausciaus o kai keli zmones bus tai gal kiti pagalvos kad kokie turistai
Laurynas- Pranešimai : 38
Amžius : 37
- Post n°39
Mano užimtumas pastaruoju metu gerokai padidėjęs, tai nebežinau ar pavyktų rasti kokį laisvesnį tarpsnį greitu laiku. Bet galim bandyt kažką mastyt kad ir vėlesniam laikui. Žurnalo pakolei nepirksiu, nes bala žino ar susitiksim. Geriau kartu nueisim. Vingį būtų neblogai apžiūrėt. Senokai bebuvau.
Monster
- Post n°40
As galvoju kad per kritine mase neblogai susitikt butu, bet kad ji velai vyksta ir neaisku dar kaip ta dvivari i aparata sukamsyt, bet siaip tai noreciau koki karta Vilniuj pravaziuot su mase, vistiek visi i ta pacia vieta grysta rata apvaziave, na bent jau cia taip.
kryptis
- Post n°41
ShyOne rašo:As galvoju kad per kritine mase neblogai susitikt butu, bet kad ji velai vyksta ir neaisku dar kaip ta dvivari i aparata sukamsyt, bet siaip tai noreciau koki karta Vilniuj pravaziuot su mase, vistiek visi i ta pacia vieta grysta rata apvaziave, na bent jau cia taip.
kokiam tu mieste gyveni?
kryptis
- Post n°43
ShyOne rašo:Butu gerai kad kas galetu nupirkti man zurnala "Valstybe" geguzes numeri, atiduociau tuos 7lt kai butu meetas. Arba galetumem eiti kartu i parduotuve. Ir dar butu gerai Vingio parka apziureti.
o kodėl tu pats negali nusipirkti ''valstybės'' ar tėvų paprašyti?
Monster
- Post n°44
Na tevai greiciausa tapati pasakis kodel pats negaliu nusipirkt, o negaliu (nors galiu) bet nepatogiai jausciaus pries zmones ir pardaveja Kai ejau bilietu pirkt tai ten visi del ju eilej stovejo tai nesijauciau taip keistai, kad cia visa eile su tais zurnalais stovetu tai irgi be didelio streso galeciau ta zurnala nusipirkt manau, sakau gal bus kas ramiau reaguos i tai ka aplinkiniai pagalvos o cia jau dzugmaz visi zino mano obsesija, tai nera taip baisu negu kad ten reiktu realiai kazkam pasakyt, tai nezinai kaip sureaguos...
kryptis
- Post n°45
džiugu, kad lady gagos dėka po truputį pralauži sociofobijos ledus. jei nebaisu buvo pirkti bilietus, tai ir perkant žurnalą nieko nenutiktų
Monster
- Post n°46
Zurnala man baisu pirkti, jeigu kokie buduliai pasitaikys tai busiu pajuokos objektu ir dar gejum greiciausiai palaikytas, gaga ten per visa virseli, manau jeigu mergina eitu pirkt to zurnalo niekas neikreiptu daug demesio i tai.
kryptis
- Post n°47
gali nusipirkti spaudos kioske ir niekas nematys ką tu perki. kad čia kaip tik intelektualus žurnalas. tavo fantazija per daug laki - buduliams tikrai neįdomu ką tu perki
Monster
- Post n°48
Na jeigu kioskiose ju buna tai gal ir nebloga mintis
kryptis
- Post n°49
beje butu smagu susitikti per lady gagos koncerta
Nepaguoda
- Post n°50
ShyOne, o tau žurnalo reikia tik Gagos ant viršelio? Nes šiaip aš šitą numerį turiu ir po kiek laiko, kai jau būsiu perskaičius, galėčiau atsiųst