Taigi.
Data ir laikas -> Meet'as Vilniuje yra organizuojamas ateinantį šeštadienį 5-tą Spalio, 13:30 val (1:30PM kam kitaip neaišku).
Tai laikas kuris bent jau man nėra per anksti (kaip savaitgalio dieną), nėra ir labai per vėlai ) Jei masei tikrai labai smarkiai kliūna - mėginkit kažką sakyti, gal išeis ką pakeisti.
Susitikimo point'as -> Bernardinų sodo įėjimas iš Radvilaitės g-vės pusės (galgi visiems bus suprantama kur, jei ne - drąsiai sakykite).
Veikla -> Kadangi vis tiek dauguma pareiškusių norą pasisakė už pasivaikščiojimą, ir dar kadangi, bent jau kol kas, sekmadienį orai nebus pasibjaurėtini, tai pradžioje būten tai ir bus. Vėliau, galgi kam kils noras apsupti rankas aplink puodelį arbatos, kavos ar pan.
Jūsų atsakymas -> Būkite mieli ir atsakykite "taip". Jei netinka laikas, vietas ar pan - sakykite ir gal galima bus kažką keisti, jei panašiai pasisakys daugelis. Jei ne - tada atsakykite "ne". O jei pasisakote "taip", tai ir atneškite savo nusedėtas subines iki vietos. Visiems išvakarėse ar pan, kurie bus pasisakę bent kiek teigiamai, nusiūsiu į privatą savo numerį, o čia dar gal parašysiu pagal ką mane turėtų būti galima atpažinti.
Nepažadu, kad bus neįtikėtinai linskma ar pan. Nuotaikos mano nerealiai gali skirtis, ir jei vieną dieną aš negaliu užsičiaupti ir kurpti planų kaip ką ir kur veikti, tai kitą dieną lygiai taip pat galiu visą laiką tylėti, nenorėdama kišti savo planų kitiems. Tad -ateikite patys ant kiek įmanoma optimistiškiau nusiteikę, ir svarbiausia - nesikluklinam. Šnekam, bendraujam, pažindinamės, siūlom, piktinamės, juokiamės ir t.t. Viskas yra mums žmonėms galima ir įmanoma.
IR taip - aš ir vėl tieeek daug prirašiau. Bet tai esu aš ir nelabai galiu ar noriu keistis
Paskutinį kartą redagavo Aisling, Tr. 12 18, 2013 1:39 am. Redaguota 4 kartus(ų)