+24
LyjaPaukštukais
Imaginary Maverick
Libellule
Virškinimo traktas
nesvarbu
RVJ
Pipe
Monster
Žiežula
vienasvienas
TheBlueSun
Wrong
Knyaz Myshkin
tangeni
koldunas
anafoj
m&m
škac
kryptis
Firex
suo4444
Samme
Medis
Aisling
28 posters
Vilnius. Meetai
Knyaz Myshkin- misty
- Post n°101
Re: Vilnius. Meetai
Na, aš ateisiu,
Knyaz Myshkin- misty
- Post n°102
Man tai liuks meetas buvo!
Žiežula
Amžius : 34
- Post n°103
Papasakokit daugiau, ką veikėt, ar daug žmonių susirinko? Aš paskaitoj sėdėjau ir gailėjau, kad negaliu dalyvaut :/
m&m- Pranešimai : 104
- Post n°104
Man ir visai patiko, nors buvo gana paprastas be jokios ypatingos veiklos, pasivaikščiojom, užlipom į Gedimino kalną, pakalbėjom ir tiek, buvom keturiese.
RVJ- Pranešimai : 70
Amžius : 33
- Post n°105
Siūlau susitikt šį penktadienį Vingio parke 17:00. Gal jei bus noras ir rolikus išsinuomotume
Pipe
- Post n°106
Ok.
Žiežula
- Post n°107
Kol kas panašu, kad būsiu laisva penktadienį, labai norėčiau ateiti ! (o dar labiau bijau )
- Post n°108
Man dažnai būna bijau labiau prieš nei per, o kol kas bent jau tą kartą kai buvau, susirinkę buvo draugiški ir paprasti žmonės .
Aš iš su mergina kaip ir planuočiau ateiti jei niekas skubaus neišlys.
- Post n°109
Man irgi buvo baisu pirmą kartą susitikt su forumiečiais, stovėjau sutartu laiku sutartoje vietoje ir vistiek turėjau SMS parašyt, kad įsitikint kad čia tas žmogus, kai pamačiau, kad tikrina tlf tik tada pradėjom šnekėtŽiežula rašo:Kol kas panašu, kad būsiu laisva penktadienį, labai norėčiau ateiti ! (o dar labiau bijau )
Bet po to pamatai, kad nėra jokių priežasčių baimei, labai patiko, užsikrėčiau tai veržiuosi į visus susitikimus be atmaskių dabar
Kviečiu ir tave ateiti, nenusivilsi tikrai
- Post n°110
Kaip būtų jėga, jei jūs atvarytumėtm&m rašo:
Knyaz Myshkin- misty
- Post n°111
Aš irgi atvarysiu (90%). Kaip kalbėjom dviračiai gal ne visai meetui. Gal ten riedlentę išsinuomot galima? Nes manau užsimušiu su riedučiais.
- Post n°112
Arba gal kas turi stalo žaidimų jeigu atkristų sportiniai variantai (ne visi gali mokėti riedučiais/dviračiais/riedlentėm).
P.s. smagu matyt kad meet'ai pajudėjo
P.s. smagu matyt kad meet'ai pajudėjo
Pipe
- Post n°113
Аš irgi užsimušiu. Gal kitą kartą riedučiai? Nes šį kartą negaliu sau leist užsimušt.Kuroshitsuji rašo:Nes manau užsimušiu su riedučiais.
Knyaz Myshkin- misty
- Post n°114
Oi, prajuokino Pipe. Jaučiu vistiek su dvirke atvarysiu. Nes man kažkaip pastarom dienom pėdas skauda, su dviračiu man paprasčiau nukakt ten būtų, kaip suprantu, kalbam apie Estradą? Po to kas norės galės su mano dvirke prasilėkt ar išsinuomot kažką.
varau paieškosiu žaidimų, turėjau dėžę tų senų. (žirgų, maškių lenktynės, kažkokie bičių koriai, šaškės ir t.t...).
varau paieškosiu žaidimų, turėjau dėžę tų senų. (žirgų, maškių lenktynės, kažkokie bičių koriai, šaškės ir t.t...).
Žiežula
- Post n°115
Aš irgi nelabai tvirtai ant riedučių stoviu, bet šiaip esu UŽ O ir orų prognozės penktadieniui lietaus nežada
Knyaz Myshkin- misty
- Post n°116
Radau žaidimus, trūksta vienos lentos vietoj jos kažkokia kita lenta, kurios aš taisyklių neturiu ir nežinau kaip žaisti. Dar trūksta "peškių": arklių ir mašinų, bet man tai pats vaikiškiausias žaidas. Galima pakeist kitom figūrom, bet bus dar keli kiti žaidai. Yra kortos. Galėsiu pamokint pratimo kaip lavinti su kortom atmintį. Kol kas pati įsimenu tik 20 kortų.
Kuo toliau, tuo man labiau norisi ten būti. :)Jei.... taip atsitiktų, kad nebūsiu, perduosiu žaidus kažkuriam iš meetininkų, greičiausiai Pipe, nes šalia gyvenam (palyginus). Bet aš tikiuosi to nereikės. Čia apsidraudimui.
Kuo toliau, tuo man labiau norisi ten būti. :)Jei.... taip atsitiktų, kad nebūsiu, perduosiu žaidus kažkuriam iš meetininkų, greičiausiai Pipe, nes šalia gyvenam (palyginus). Bet aš tikiuosi to nereikės. Čia apsidraudimui.
Knyaz Myshkin- misty
- Post n°117
Nūūū, kviečiu ir depresikus iš ( http://www.depresijosklubas.lt/forumas/index.php ) forumo.
Kaip ir praeitą meetą. Tikiuos nieks neprieštaraus. :)Praeitą meetą susirinkom: Pipe ir aš iš abiejų forumų, Arigatou iš depresikų, RVJ iš sociofobų. Ne per daugiausia. Bet aš prieš paskutinę d. įspėjau tik. Nelabai planuotai ir gavosi, tai visai norma. Och... gerai buvo. Nors to gyvo muzono tai aš beveik negirdėjau.
Kaip ir praeitą meetą. Tikiuos nieks neprieštaraus. :)Praeitą meetą susirinkom: Pipe ir aš iš abiejų forumų, Arigatou iš depresikų, RVJ iš sociofobų. Ne per daugiausia. Bet aš prieš paskutinę d. įspėjau tik. Nelabai planuotai ir gavosi, tai visai norma. Och... gerai buvo. Nors to gyvo muzono tai aš beveik negirdėjau.
- Post n°118
Kažką iš tų žaidimų sukombinuosim jei prireiks
O dėl maišyto meet'o mes bent jau nieko prieš. Jau dabar gaila darosi kad praeitą meet'ą negalėjom
O dėl maišyto meet'o mes bent jau nieko prieš. Jau dabar gaila darosi kad praeitą meet'ą negalėjom
Knyaz Myshkin- misty
- Post n°119
Tai bus tų meetų. Gailėtis nereikia. be to kaboke kur buvom, tai nežinau kur būtumėm tilpę, jei daugiau žmogiukų būtų buvę.
Knyaz Myshkin- misty
- Post n°120
Gal be dvirkės atvarysiu, nebent išsiaiškinsiu ko jis birbia, vakar iš poliklinikos tokius garsus skleidė tarsi su propeleriu būtų.
Dekučius imam?
Dekučius imam?
- Post n°121
Aš galvoju su dviračiu atvaryti, deja mergina neturi tai teks su viešu o aš jai į palydą . Dekiai manau būtų neblogai.
Beje kur susitinkam?
Beje kur susitinkam?
Žiežula
- Post n°123
Gal galėtų organizatoriai patikslinti vietą ir laiką? ir ką atsinešti / kas numatyta veikti?
Šiku į batą , bet manau kad atlėksiu
Šiku į batą , bet manau kad atlėksiu
Pipe
- Post n°124
Gaila, bet kaip tik šiuo metu visi darbai supuolė, tai neprisijungsiu prie jūsų.
Knyaz Myshkin- misty
- Post n°125
17 val. prie estrados, bus žmonių tiek iš DK forumo, tiek iš sociofobų.
Aš irgi nežinau ar pasirodysiu. 50/50. Nes padidėjo kojų skausmai plius jei brolelis užgers, nebus kaip sūnėno palikt.
Aš irgi nežinau ar pasirodysiu. 50/50. Nes padidėjo kojų skausmai plius jei brolelis užgers, nebus kaip sūnėno palikt.