Tikslesnes detales susitarsim, o kol kas galima pradėti moraliai ruoštis, nes susitikimus reikia daryti kuo dažniau, ir tai bus daroma
+7
Andy
Austuke
skaitmuo
niekas
MoonShine
Zetsu
TheBlueSun
11 posters
Meet'as Kaune 2011 05 07
TheBlueSun
Amžius : 36
- Post n°1
Meet'as Kaune 2011 05 07
Skelbiu naują susitikimą po dviejų savaičių, šeštadienį
Tikslesnes detales susitarsim, o kol kas galima pradėti moraliai ruoštis, nes susitikimus reikia daryti kuo dažniau, ir tai bus daroma
Zetsu
- Post n°2
Re: Meet'as Kaune 2011 05 07
Na jau tikiuosi iki tos dienos būsiu paleistas ir galėsiu sudalyvauti. Gerai, kad dažninat susitikimus.
MoonShine
- Post n°3
Wohoo! Saunuole, TheBlueSun, patinki man As aisku nebusiu, bet gal tai tik i nauda
mmm.... jabadabadu, geros zinios
mmm.... jabadabadu, geros zinios
Zetsu
- Post n°4
Prašom jungtis
Pačiam tai neaišku ar pavyks sudalyvauti, nes gydytojas dar nori mane palaikyti, gal ant savaitgalio paleis ir galėsiu sudalyvauti. Tad su manimi tik klaustukas didelis.
Pačiam tai neaišku ar pavyks sudalyvauti, nes gydytojas dar nori mane palaikyti, gal ant savaitgalio paleis ir galėsiu sudalyvauti. Tad su manimi tik klaustukas didelis.
TheBlueSun
- Post n°5
Susitikimus rengsim kuo dažniau, ypač, kai tai patogu vasarišku oru gamtoje, jei kas negalės šį kartą (negalės, o ne nesiryš ), galės be jokio vargo ateiti kitą kartą, Della ir visi kiti labai laukiami
niekas
- Post n°6
Bet vis tiek jūs drąsūs...
TheBlueSun
- Post n°7
Kaip jau sakė MoonShine, suorganizuot nereikia drąsos, o susitikt - jau kiek daugiau
Bet tikslas svarbus ir aiškus - patys turim dažniau lįst iš namų, bandyt, klyst ir vėl mėgint, nes kitaip realybėj aš neįsivaizduoju bendravimo.
Bet tikslas svarbus ir aiškus - patys turim dažniau lįst iš namų, bandyt, klyst ir vėl mėgint, nes kitaip realybėj aš neįsivaizduoju bendravimo.
skaitmuo
Amžius : 35
- Post n°8
niekas rašo:Bet vis tiek jūs drąsūs...
O kelionei į užsienį drąsos nereikia?
Austuke- Studente+bedarbe
- Post n°9
sveiki,
as naujoke. taip pat is kauno. ar priimsit mane?
o kelinta valanda bus sitas meetas ir kur?
as naujoke. taip pat is kauno. ar priimsit mane?
o kelinta valanda bus sitas meetas ir kur?
skaitmuo
Amžius : 35
- Post n°10
Tikslios datos ir laiko dar nėra, o "priimami".. netinka šitas žodis Visi gali ateiti
- Post n°11
kišeninis rašo:Tikslios datos ir laiko dar nėra, o "priimami".. netinka šitas žodis Visi gali ateiti
aisku, tai lauksim naujienu.
TheBlueSun
- Post n°12
Priimsim visus, kas tik ateis
Dar kol kas nenutarėm, bet ko gero apie pietus ir centre, o tiksliau susitarsim prieš galą savaitės; tikiuosi, visi kartu pamąstysim, kas kam patogiau ar labiau prie širdies
Dar kol kas nenutarėm, bet ko gero apie pietus ir centre, o tiksliau susitarsim prieš galą savaitės; tikiuosi, visi kartu pamąstysim, kas kam patogiau ar labiau prie širdies
Zetsu
- Post n°13
Na va kalbėjausi su rezidente, tai mane ketvirtadienį, o gal penktadienį išleis. Tai jau didelė tikimybė, kad sudalyvausiu šiame meete. Gerai, kad daugiau atsiranda žmonių norinčių sudalyvauti meetuose.
TheBlueSun
- Post n°14
Smagu tikrai
niekas
- Post n°15
kišeninis rašo:niekas rašo:Bet vis tiek jūs drąsūs...
O kelionei į užsienį drąsos nereikia?
Žiūrint ką ten veiksi... Kai tikrai nori keist gyvenimą arba atrodo neturi kitos išeities, tai randi tos drąsos. Nuo situacijos priklauso.. O tokia, kai susitinki su žmonėm( kad ir su tom pačiom baimėm) ir kažką kalbėt reikia, labai jau baisi man Nors giliai norėtus atvažiuot...
TheBlueSun
- Post n°16
Ir labai norėtųsi, kad atvažiuotum
Baisu-nebaisu, o reikia, kažką pakalbėsim, nuveiksim; aš patarčiau pagalvot apie tai šitokiu kampu - nieko nepraras tie, kas ateis, bus kas kita negu likt namie žinant, kad kažkur tuo metu vyksta meetas
Baisu-nebaisu, o reikia, kažką pakalbėsim, nuveiksim; aš patarčiau pagalvot apie tai šitokiu kampu - nieko nepraras tie, kas ateis, bus kas kita negu likt namie žinant, kad kažkur tuo metu vyksta meetas
niekas
- Post n°17
Taip.. Šįkart tikriausiai nepavyks.. Gal kada kitą kartą. Jei išdrįsiu...
TheBlueSun
- Post n°18
Della rašo:Manau jau reiktu paplanuot kada ir kur organizuojam susitikima? Man is esmes tinka nuo 12 iki kokios 18 val Tik va neaisku, kaip su orais bus.
Žada būt vėjuota, vėsoka, apie 15, bet vietomis saulėta. O gal dar pasikeis oras, bet bet kuriuo atveju bus įmanoma pasibūt lauke, kaip dieną, o taip pat tikiuosi, kad gal ir į kokią kavinukę jaukiai įlįsim nors trumpam
Kaip kitiem su laiku ir vieta, kaip patogiausia?
EDIT:
Dar, beje, norėjau kreiptis į merginą, atėjusią į praeitą meet'ą, bet dar (kiek suprantu) neužsiregistravusią forume: jeigu skaitai šitas žinutes - labai norėtųsi, kad ir vėl prisijungtum
- Post n°19
TheBlueSun rašo:Della rašo:Manau jau reiktu paplanuot kada ir kur organizuojam susitikima? Man is esmes tinka nuo 12 iki kokios 18 val Tik va neaisku, kaip su orais bus.
Žada būt vėjuota, vėsoka, apie 15, bet vietomis saulėta. O gal dar pasikeis oras, bet bet kuriuo atveju bus įmanoma pasibūt lauke, kaip dieną, o taip pat tikiuosi, kad gal ir į kokią kavinukę jaukiai įlįsim nors trumpam
Kaip kitiem su laiku ir vieta, kaip patogiausia?
EDIT:
Dar, beje, norėjau kreiptis į merginą, atėjusią į praeitą meet'ą, bet dar (kiek suprantu) neužsiregistravusią forume: jeigu skaitai šitas žinutes - labai norėtųsi, kad ir vėl prisijungtum
man tinka sestadieni 05.07, bet jei neiseis tai 05.14 diena tai negalesiu.
Andy
- Post n°20
Sveiki,
esu naujokas. Noriu į susitikimą. Šeštadienį manau galėsiu visą dieną.
Jeigu geras oras, įsivaizduoju, kad lauko kavinė labai tiktų.
esu naujokas. Noriu į susitikimą. Šeštadienį manau galėsiu visą dieną.
Jeigu geras oras, įsivaizduoju, kad lauko kavinė labai tiktų.
Zetsu
- Post n°21
Jau grįžau iš ligoninės, jau galėsiu jame sudalyvauti. Jau būtų pats tas konkretus laikas ir vieta.
Orai nelabai nusimato malonūs, tad lauko kavinės gali netikti. Bet viskas jaučiu bus nuo aplinkybių.
Orai nelabai nusimato malonūs, tad lauko kavinės gali netikti. Bet viskas jaučiu bus nuo aplinkybių.
TheBlueSun
- Post n°22
Orai nekokie tikrai žada būt, bet ne pasaulio pabaiga, svarbiausia susimatyti yra
Siūlyčiau planuot apie pietus, gal 13 - 14 val. Vieta centre, kad būtų visiem kiek įmanoma patogiau, tai galbūt tiesiog Muzikinio teatro sodelyje? Vėliau pagalvotume, kas kur norėtų ir galėtų nueiti, ar link laisvės pasukti, ar link senamiesčio, o taip ir kokią tuštesnę-jaukesnę kavinukę susirastume
Jei kam kas netinka ar yra kitokių minčių - siūlykit
Siūlyčiau planuot apie pietus, gal 13 - 14 val. Vieta centre, kad būtų visiem kiek įmanoma patogiau, tai galbūt tiesiog Muzikinio teatro sodelyje? Vėliau pagalvotume, kas kur norėtų ir galėtų nueiti, ar link laisvės pasukti, ar link senamiesčio, o taip ir kokią tuštesnę-jaukesnę kavinukę susirastume
Jei kam kas netinka ar yra kitokių minčių - siūlykit
Death Rider- Laikas gydo tikinčiuosius
- Post n°23
Jei ant kojų pastovėsiu - būsiu!
Death Rider- Laikas gydo tikinčiuosius
- Post n°24
Dėl orų nesirūpinkit - vidurdienį bus vėsu, bet nebelis
- Post n°25
o gal geriau daryti kur nors viduje kavines, nes vistiek siek tiek vesoka bus, dar kai nejudesim tai dar labiau bus saltoka.