Tai va, gana daug galvojau apie šį susitikimą. Manau, kad ėjau susitikti ieškodamas kažkokio malonumo, tačiau jo nepatyręs, nusprendžiau pasišalinti. Kaip minėjau, grupinis sėdėjimas prie stalo yra pati nemėgiamiausia mano veikla. Ypač, jeigu pramogą reikia darytis vien tik iš bendravimo.
Šiandien buvau pirmam vizitui pas psichoterapeutą. Papasakojau apie susitikimą. Jo nuomone, tokie susitikimai yra labai naudingi. Tačiau! Reikia lyderio, kuris nuramintų, suteiktų susitikimui struktūros. Manau, kad Laura ir norėtų ir sugebėtų ja būti.
Taigi, jeigu tęsim susitikimų idėją (o aš tikiuosi, kad tęsim), eisiu su mintimi terapintis. Taip, neieškosiu pramogos, o eisiu tobulintis.
Mano nuomone, reikėtų patobulinti šiuos elementus:
- iš karto numatyta ir saugesnė aplinka... pvz, santakoje geru oru (mažiau aplinkinių žmonių, daugiau laisvumo)
- kažkokia susitikimo struktūra ir tikslai...
- tvarkaraštis? manau galėtume bandyti susitikti kas savaitę, kad susikurtų kažkokia sistema...
Pasiieškosiu informacijos, kokiu formatu vykdomos grupinės terapijos. Manau, kad bendromis jėgomis sugebėtume susikurti ramią, ugdančią atmosferą.
Ką aš noriu pasakyti, kad galėtume pabandyti meet'o idėją pakeistį į terapijos. Ką manot?