Jau seniai nebuvau prisigėręs tiek alaus. Buvo prasmingiau prisijungti, nei namie sėdėti. Nors labai dėl dalyvavimo dvejojau. Taip tai galėjau ir nebūt. Šit kartą mažiau buvo. Na bet gal kitame jau daugiau bus.
+4
Zetsu
niekas
Mari
TheBlueSun
8 posters
Meet'as Kaune 2011 05 21
Poll
Kaip dažnai norėtumėt, kad būtų rengiami susitikimai?
- [ 1 ]
- [7%]
- [ 7 ]
- [50%]
- [ 5 ]
- [36%]
- [ 1 ]
- [7%]
Iš viso balsų: 14
Zetsu
- Post n°26
Re: Meet'as Kaune 2011 05 21
sapnas- Svečias
- Post n°27
Cha, kietai cia ...net su alum... mmmm... man pradeda patikt toks pagreitis
Vistiek prieš antrąjį susitikimą šis nublanksta.. Tada buvo ir vyno, ir alaus ir net Arbatos!
vilistelis- Pranešimai : 109
- Post n°28
sapnas rašo:Cha, kietai cia ...net su alum... mmmm... man pradeda patikt toks pagreitis
Vistiek prieš antrąjį susitikimą šis nublanksta.. Tada buvo ir vyno, ir alaus ir net Arbatos!
Dream Bet kaip tu subtiliai ir taikliai moki perteikti mintis Eilinį kartą stebiuosi tavim.
O šiaip manau reikėtų pasimokyti iš klaidų, kad kitą kartą geriau pavyktų suorganizuoti susitikimą ir ateitų visi norintys. Suprantu, kad dėl sociofobijos susitikimą suorganizuoti nėra paprasta, todėl tikrai nieko nekaltinu. Noriu, kad sukurtume saugesnę aplinką, tam tikrą stabilumą, kad nusiviltume vieni kitais ir galėtume pasitikėti. Juk trūksta tikrai nedaug . Keletą dienų galvojau ir mano siūlymas būtų:
1. Susitikimą gali organizuoti, bet kuris užsiregistravęs forume. Organizuoti reiškia: paskelbti susitikimo datą, laiką, vietą ir pasirūpinti, kad dalyviai turėtų organizatoriaus telefono nr. (pvz. per PM). Tik tiek. Visa kita (tokie dalykai kaip numatyti, ką veikti, kur eiti) sveikintina, bet nebūtina.
2. Apie organizuojamą susitikimimą pranešti, bent prieš savaitę. Pranešime būtina iš karto paskelbti susitikimo datą, laiką ir vietą. (Puiki proga pasirinkti sau patogų )
4. Jei per diskusijas paaiškėja, kad daug kam laikas ir vieta netinka. Galima jį koreguoti arba visai atšaukti (galutinį sprendimą priima organizatorius). Tačiau 3 dienos prieš susitikimą, vieta ir laikas nebegali būti keičiami.
5. Atsakingas žmogus turi ateiti į susitikimą, net jei atrodytų kad jis bus vienas , ir pusvalandį palaukti. O jeigu dėl nenumatytų priežasčių negali, turi surasti kitą atsakingą žmogų ir perduoti jo tel. nr. dalyviams.
Manau tai būtų didelis palengvinimas dalyviams, kuriems ir taip dėl sosciofobijos sunku apsispręsti ar dalyvauti. O tuo pačiu ugdytume savo atsakomybę, drąsą priimti sprendimus
TheBlueSun
Amžius : 36
- Post n°29
Visiškai pritariu
MoonShine
- Post n°30
Oho, rodos į Mėnulį parašiai Bet viskas daug papraščiau - forumiečiai viduje yra dideli mąstytojai ir ne ką mažesni zuikiai. Be to, jie tvirtai pasiryžę laukti netrukus vaistinėse pasirodysiančių vitaminų nuo socialinio nerimo ir nelinkę gaišti laiko su senais, tradiciniais metodais. Šiuolaikiškas jaunimas, ką ir bepridursi...
O vieną gražią dieną ir aš tavo žygdarbį kartosiu - kaip matau, gan niūrokos perspektyvos. Bet yra viltis, kad atsilieps likimo draugai ir nepaliks ant ledo
P.S. Čia aš nepiktai ir nelabai rimtai (tik tuo atveju, jei kas sugalvotu užsigaut)
P.P.S Taip, žinau, aš ir pats forumietis
O vieną gražią dieną ir aš tavo žygdarbį kartosiu - kaip matau, gan niūrokos perspektyvos. Bet yra viltis, kad atsilieps likimo draugai ir nepaliks ant ledo
P.S. Čia aš nepiktai ir nelabai rimtai (tik tuo atveju, jei kas sugalvotu užsigaut)
P.P.S Taip, žinau, aš ir pats forumietis