you made my dayShyOne rašo:
+10
tangeni
Colak
buroke2
lialialia
X
Monster
scarlet ohara
falco
Dream
emilija
14 posters
rytoj(birželio 24) 17val kaune?
buroke2
Amžius : 36
- Post n°26
Re: rytoj(birželio 24) 17val kaune?
Sve?ias- Svečias
- Post n°27
X rašo:spanky4SHIZZLE rašo:
Nusivylusios namų šeimininkės ataka?
i hate pigs (duke nukem)
Dream
Amžius : 37
- Post n°28
Tai man tavo prašymą įgyvendinti?spanky4SHIZZLE rašo:X rašo:spanky4SHIZZLE rašo:
i hate pigs (duke nukem)
lialialia- Pranešimai : 367
- Post n°29
LOLOLOL , o už ką jį banint?
Aš tai iš vis adminė budama įspėjimą shyonui dėčiau už išsidirbinėjimą, žmogus jau virs dvidešimt, o vis tie išsidirbinėja kaip dvylikametis pastoviai. <.< gerai, kad aš ne adminė ane? Aha.
Keistai čia jūs visi reaguojat. Super jautriai į viską, jei kas nesąmonę padaro, ai atseit nieko negali pasakyt, turi užsimerkt ir nematyt to.
Aš tai iš vis adminė budama įspėjimą shyonui dėčiau už išsidirbinėjimą, žmogus jau virs dvidešimt, o vis tie išsidirbinėja kaip dvylikametis pastoviai. <.< gerai, kad aš ne adminė ane? Aha.
Keistai čia jūs visi reaguojat. Super jautriai į viską, jei kas nesąmonę padaro, ai atseit nieko negali pasakyt, turi užsimerkt ir nematyt to.
Dream
- Post n°30
Tikriausiai ir mano mąstymas kaip dvylikamečio, aš ShyOne žinutėse nepastebiu kitų menkinimo, jos neatrodo beprasmės, o jeigu pajaučia galimą savo kaltę, ją mandagiai pripažįsta.
Gal ir aš negerai elgiuosi, manau drovių žmonių forume reikėtų labiau nei kitur vengti konfliktų ir pagalvoti ar tavo pasisakymas niekaip neprivers pasijusti prastesniu kito.
Gal ir aš negerai elgiuosi, manau drovių žmonių forume reikėtų labiau nei kitur vengti konfliktų ir pagalvoti ar tavo pasisakymas niekaip neprivers pasijusti prastesniu kito.
Svečias- Svečias
- Post n°31
nusiraminkit gerbiami sociofobai neverta rietis del nieku. shyone nieko piktavalisko nedaro, forumas yra tam tikra laisvo reiskimosi priemone. galu gale jeigu nepatinka kas nors, galima paspaust nematoma 'ignore' mygtuka. as pvz. iki sio disputo net nemaciau, kad shyone angliskai rasineja
Monster
- Post n°32
Dekui Dream, pritariu kad tokie konfliktai nieko gero neatnes. O truputi suvaiketi kartais gerai, kai bandai buti perdaug rimtas tai visokios depresijos bei sociofobijos ir pradeda kabintis.
Stai puikus pavyzdys, ar sita mociute pagal savo amziu elgiasi?
https://www.youtube.com/watch?v=ySjrQNjayPk&feature=relmfu
Manau atsakymas ir taip aiskus kad ne
O dabar question number two:
Ar jums atrodo kad jinai kokiu depresijos ar sociofobijos pozymiu turetu? O gal nelaiminga gyvenima delto gyvena kad suvaikejusi?
Neveltui Lietuva pagal savizudybiu skaiciu pirmauja, kai zmones susikuria sau kvailus stereotipus kaip reikia elgtis kokiam amziuj.
O dabar question number two:
Ar jums atrodo kad jinai kokiu depresijos ar sociofobijos pozymiu turetu? O gal nelaiminga gyvenima delto gyvena kad suvaikejusi?
Neveltui Lietuva pagal savizudybiu skaiciu pirmauja, kai zmones susikuria sau kvailus stereotipus kaip reikia elgtis kokiam amziuj.
Sve?ias- Svečias
- Post n°33
forumas yra tam tikra laisvo reiskimosi priemone. galu gale jeigu nepatinka kas nors, galima paspaust nematoma 'ignore' mygtuka
o Dream trina mano zinutes neva jis ir 'visi' blogai jauciasi del mano zinuciu,jau izvelgiu nusistatyma
o Dream trina mano zinutes neva jis ir 'visi' blogai jauciasi del mano zinuciu,jau izvelgiu nusistatyma
Sve?ias- Svečias
- Post n°34
Dream rašo:Tai man tavo prašymą įgyvendinti?spanky4SHIZZLE rašo:X rašo:spanky4SHIZZLE rašo:
i hate pigs (duke nukem)
igivendink,gal geriau jausies
Colak- Pranešimai : 115
Amžius : 31
- Post n°35
ShyOne rašo:
Oho, o aš net nepastebėjau, kad kas nors šitam forume elgiasi netinkamai.
Šita man labiau patinka
tangeni- Pranešimai : 19
- Post n°36
Kodėl niekas nebesusitikinėja? Ar:
a) susitikinėjat, bet tariatės privačiai;
b) išsigydėt (tinkamas žodis?) sociofobiją;
c) atostogaujat;
d) neįdomu;
e) atsirado:
1. kitos veiklos
2. žmonių, su kuriais galima užsiimt kita veikla
f) nuleidot rankas stengiantis pritapt prie visuomenės;
g) kita.
Aš niekada nebuvau jokiam čia organizuotam meet'e, nieko iš čia nepažįstu, bet kartais neturiu ką veikt, kartais noriu pabendraut su kuo nors ne iš savo dabartinės aplinkos, kartais noriu pasivaikščiot su kuo nors, bet neturiu su kuo, todėl gal net išdrįsčiau su kuo nors susitikt.
Jeigu kada nors kas nors apsiimtų ką nors organizuot, pašau informuokit raštu.
a) susitikinėjat, bet tariatės privačiai;
b) išsigydėt (tinkamas žodis?) sociofobiją;
c) atostogaujat;
d) neįdomu;
e) atsirado:
1. kitos veiklos
2. žmonių, su kuriais galima užsiimt kita veikla
f) nuleidot rankas stengiantis pritapt prie visuomenės;
g) kita.
Aš niekada nebuvau jokiam čia organizuotam meet'e, nieko iš čia nepažįstu, bet kartais neturiu ką veikt, kartais noriu pabendraut su kuo nors ne iš savo dabartinės aplinkos, kartais noriu pasivaikščiot su kuo nors, bet neturiu su kuo, todėl gal net išdrįsčiau su kuo nors susitikt.
Jeigu kada nors kas nors apsiimtų ką nors organizuot, pašau informuokit raštu.
Dream
- Post n°38
g) neatsiranda organizatorių?
MoonShine
- Post n°39
Hmm... pasijutau pakalbintas
abcde12...
Jeigu kiek detaliau, tai manau, jog visi sutiksit, kad susitikimus organizuoja kiek aktyvesni žmonės... nu arba tie, kuriuos fobija užkniso labiau Abejoju, ar nors vienas organizavo meetą vien tam, kad kiti galėtų įveikinėt savo fobijas - pagrindas buvo įveikti savąją. Ir jeigu tie žmonės mytuose neranda tai, ko ieško, tai arba randa kitų būdų siekti savo tikslų, arba laukia ir toliau kaupia neapykantą sociofobijai
abcde12...
Jeigu kiek detaliau, tai manau, jog visi sutiksit, kad susitikimus organizuoja kiek aktyvesni žmonės... nu arba tie, kuriuos fobija užkniso labiau Abejoju, ar nors vienas organizavo meetą vien tam, kad kiti galėtų įveikinėt savo fobijas - pagrindas buvo įveikti savąją. Ir jeigu tie žmonės mytuose neranda tai, ko ieško, tai arba randa kitų būdų siekti savo tikslų, arba laukia ir toliau kaupia neapykantą sociofobijai
emilija- Pranešimai : 41
- Post n°40
manau, kad geriausias sprendimas- tiesiog susitikti, nesvarbu kokia fobija kamuotu, bet nuejimas i toki susitikima jau yra zingsnis geresnio gyvenimo link;)
Zetsu
- Post n°41
Vasara baigiasi, o šitaip apsileidote. Galėjote kažką geresnio sumąstyti vasarai, nei šiaip paprastas susitikimas.
vitaz- Pranešimai : 200
- Post n°42
del manes, kad ir siandien
Monster
- Post n°43
Jisatsu rašo:Vasara baigiasi, o šitaip apsileidote. Galėjote kažką geresnio sumąstyti vasarai, nei šiaip paprastas susitikimas.
Na as masciau kad i Gagos koncerta butu naudinga sociofobams nueiti, bet negaliu visiems bilietu supirkti, o ir tie kurie ejo i koncerta matomai nenorejo susitikti. Buvau net tris meetus suorganizaves Vingio Parke, bet taip ir neatejo niekas...
Tylenis- Pranešimai : 240
- Post n°44
Oho, 3 meetai ir nė vieno žmogaus Galvojau vilniečių vistiek ateis keletas. ShyOne darom Panevėžio meetą, nors turbūt tik mes 2 būtume
Monster
- Post n°45
Greiciausiai kad taip, neisivaizduoju ka veikti reiktu
O tu dvirati turi?
O tu dvirati turi?
Tylenis- Pranešimai : 240
- Post n°46
Nea, dviračio neturiu. O šitam forume yra daugiau Panevėžiečių ar tik mes 2? Laaabai nepopuliarus miestas.
Monster
- Post n°47
Na jei yra tai atsiliepkit
As planavau kad butu galima padaryti meeta per kritine mase, tai nereiketu nors del veiklos sukti galvos. Bet tam reikia dviracio.
As planavau kad butu galima padaryti meeta per kritine mase, tai nereiketu nors del veiklos sukti galvos. Bet tam reikia dviracio.