Bet kodel tada man ja rekomendavo butent ta Sima Dirvelyte? ji man ant tiek buvo patikimias zmogus,viska jai issipasakojau,ir ji man daug labai padejo kovojant su sociofobija. Ji man parase,kad turi kolege kuri dirba pagal kognityvines terapijos principus. Tuos principus pagal kuriuos dirbo ir mano psichologe.
As nematau nieko isvis,tu supranti? neidomu man tavo pseudomokslai ir aplamai mokslai,tu apie juos zinaii ,todel ir sneki,ir visiskai nekreipi demesio galima sakyti i tai ,kad ji baigusi mokslus su kognityvine terapija.
As taves dar karta klausiu,kodel neismegines sneki?? kodel manai ,kad ji negydytu butent pagal kognityvine terapija,nekisdama tavo nusakomu pseudomokslu?
pasakyk geresni varianta taves prasau??
eini ten pas savo ligonines psichologes,kurios ziuri i tave kreivai ir nesuvokia tavo busenos visiskai,ir baimiu,ir panikos.tai tu ir toliau eik pas tokias ir sedek pas jas ir krimskis,del to kad niekas neisgvildena tavo problemos,ir toliau domekis savo pseudo ir nepseudo mokslais. gi mokslininkai zino ,koks yra zmogaus visas fizinis kunas,zino kiekviena lastele kiekviena mini dalykeli,isnarste yra musu kuna,ir zino taipogi ,kad mes numirstame ir viskas tuom baigiasi,kad jokios sielos nebera. tai jeigu jie taip puikiai kuria visas schemas ir organizmus ,tai kodel nesukuria dirbtinio zmogaus? gi viska turi tam,viska gali atkartot,o jie to nepadaro,bet tvirtina. taip kaip tu cia tvirtini nieko nezinodamas ,ir kaip tipinis sociofobas pastebedamas tai ,kas yra blogai. neturedamas geresnio varianto.
Tau tada palinkesiu to paties eik pas savo psichologus,kurie aplamai nieko neismano,apart to,kaip prishert zmogu vaistais,ar uzdaryt i psichushke.
Tu gi apsiskaites irgi esi,saunuolis,taigi viska zinai,ir apie sociofobijos ipatumus,tu labai protingas zmogelis,tai kodel tada tu mokslininke mielas,neisgijes nuo sociofobijos esi? viska zinodamas,zinodamas tai nuo ko reiketu begti per patrankos shuvi,nes tave tikriausia tai pribaigs.
tas ir yra ,kad tu nuo visko begi,ir tai prie gero neprives.
juk turi draugu kurie ziuri tavo nemegstamus filmus? turi draugu kurie klauso muzikos kurios tu neklausai? bet jie geri tavo draugai. nes turi savybiu kurios tau naudingos ir idomios yra juose,kurios sutampa su tavo nuomone,o kai kurie dalykai labai uzknisa. tai tada nemanai ,kad ji ismano daug? ir gali dirbti ir viena ir kita,padeti ir tiems ir tiems. nekishti tu pseudomokslu kur nereikia,o juos kisti tiems kurie tuo tiki.
as del tokiu apsiskaiteliu galiu isprotet kaip tu. man net vaistus norisi pradet vartot,rankos dreba,noris baigt su siuo puslapiu ir nieko cia neberasyt..