taip bijau pokalbio,bijau tokio darbo,kad reikes kontaktuoti su zmonem,bijau kolektyvo,nes nemoku pritapti...bijau ir pacio darbo,nes atsieit nesugebesiu (pvz kasininke) bet kasininke net negaleciau dirbt,nes isproteciau...o jei dar kokie nepatenkinti klientai tai bliauciau istisai...baisus jautrumas pas mane.pvz uzvakar kaimyne sene uzbambejo,kad duris neuzdariau(turejau matai jai priespat nosi jas uzdaryt ) tai mane siaubingai sunervino,nes visada as jas uzdarau.tai visa drebejau,sirdis plake,prakaitas ispyle...nu nenormaluburoke rašo:Mano mama galvoja,kad tiesiog mano sunkus charakteris,esu
O kas tave baugina susirasti darba? bijau pokalbio, ar pacio darbo?
Pamenu per diplominio gynima veblenau ten nei si nei ta, ir gavau 6 , nu ir px, gavau ta diploma uztat (kuris nereikalingas)
man irgi arti 30 , tuoj po vaiko auginimo reiks grizti i darba, tai baisoka kazkiek.
O siaip kaip tu sakai jautiesi buka, zinok ar irgi tokia jauciuos, toks jausmas kad galva tuscia tuscia
aha visiskai tuscia...
pas mane socfobija visose srytyse,bijau apsoliuciai visko... net su savo artimiausia drauge tel nenoriu kalbetis...